Nešto o nama

Mi smo mali tim sa velikim idejama

Da Vaš posao svi vide.

 
LED STUDIO je jedna od prvih firmi, sa sedištem u Novom Sadu, koja se isključivo bavi prodajom i servisom led reklamnih displeja svih vrsta i dimenzija. Sarađujemo sa najboljim svetskim kompanijama u polju led tehnologije i reklamnih displeja. Uvozimo i prodajemo fabrički sklopljene displeje koji poseduju sve sertifikate i standarde. Radimo sve vrste displeja po Vašim specifikacijama. Lideri smo u polju rezervnih delova i komponenata za led displeje.

LED STUDIO kao glavni distributer led reklamnih displeja daje mogućnost svojim kupcima da dođu do najkvalitetnijih reklamnih displeja po najpovoljnijim cenama. Obezbeđujemo servis i softversku podršku 00-24h. Vršimo ugradnju i pružamo podršku u vezi sa izradom projekata za reklamne oznake. Svaki reklamni displej poseduje zaštićeni softver koji je prilagođen svim korisnicima, uz našu kompletnu asistenciju u radu kako u garantnom, tako i van garantnog roka.

Ono što nas izdvaja od konkurencije jeste pružanje najbolje i kompletne usluge. Kvalitet potvrđuju sertifikati domaćih regulatornih tela. Svaki artikal ima garanciju u trajanju od 2 godine za spoljašnje displeje i 3 godine za displeje koji se koriste unutar poslovnog prostora. Rok trajanja ovih displeja je preko 10 godina uz minimalno održavanje i redovnu kontrolu.

Naši partneri