LED EKRANI – BILBORDI ZA REKLAMIRANJE

ZAŠTO LED BILBORD PREDSTAVLJA NAJSAVREMENIJI OBLIK REKLAMIRANJA?

LED Bilbord za reklamiranje jeste savremeni marketinški proizvod namenjen interakciji i pružanju informacija velikom broju ljudi na malom prostoru. Omogućava približavanje kupaca Vašem proizvdu kroz prezentacije u obliku slike i videa. U urbanim sredinama led bilbordi jesu najbolje sredstvo za privlačenje pažnje. Led bilbord predstavlja odličan resurs u marketingu jer omogućava konstantnu upotrebu i promenu reklama, dizajna, sadržaja.

 

KADA  SE ODLUČIMO ZA LED BILBORD – ŠTA TREBA DA ZNAMO?

LED Bilbord kao i svaki proizvod ima više varijacija kvaliteta, formata, rezolucija i opcija montaže. Najvažnije je mesto, tj lokacija koja će Vam pružiti adekvatnu vidljivost a u isto vreme da ima sve tehničke i bezbednostne uslove, u zavisnosti od veličine i upotrebe led bilborda. U svim tim odlukama LED STUDIO Vam stoji na raspolaganju.

 

KAKVE LED BILBORDE UGRAĐUJEMO SVOJIM KLIJENTIMA?

Kvalitet, bezbednost i trogodišnja garancija našim klijentima daje sigurnost da će bilbord koji kupe kod nas zadovoljiti sva njihova očekivanja po pitanju kvaliteta slike i dugotrajnosti rada, kao i celokupnom našom uslugom, pre i posle ugradnje. U toku garancije se nekoliko puta godišnje rade detaljne kontrole i tekući servisi.  Sve komponente koje ulaze u sastav naših led bilborda su od poznatih svetskih proizvođača. Sve ovo prati pristupačna cena i širok spektar proizvoda kako bi se prilagodili klijentima i njihovim potrebama.

 

BEZBEDNOST, SERTIFIKATI I STANDARDI ?

LED STUDIO je direktan uvoznik led bilborda. Posedujemo sve sertifikate vezane za bezbednost, elektromagnetnu stabilnost, kompatibilnost za rad u okviru određenih granica napona. Takođe posedujemo potvrde koje omogućavaju prodaju u zemljama EU. Naši ekrani ne sadrže štetne metale i supstance koje štete životnoj okolini. Niska potrošnja struje usled kvalitetnih komponenti jeste nešto što nas izdvaja na tržištu.

 

 

Pogledajte sve naše proizvode na ovom linku.

 

Pratite naš kanal na YouToube

Galerija