LED DISPLEJ REKLAME - JEDNOBOJNI i KOLOR EKRANI

KOJI LED DISPLEJI POSTOJE I GDE SE POSTAVLJAJU?

Led displej reklame radimo u različitim rezolucija, bojama dioda, kao i vrstama dioda.  Da bi utvrdili koji led ekran najpraktičniji za Vaše reklamiranje potrebno je utvrditi prvo gde bi ekran bio postavljen. Da li unutar Vaše firme ili izvan firme. Najčešča mesta za postavljanje unutrašnjih ekrana su na izlog ili ulazna vrata, kao i unutar samog objekta, kao napr. kod polica za robu, pulta sa kasom, ali i na svim onim  mestima koja su za Vaš posao bitna da se uoče. Za spoljnu upotrebu led displej reklame montiramo oko samog ulaza u objekat,  iznad izloga, iznad vrata ili mesta gde se sa ulice Vaša firma najbolje vidi.

KAKO ODABRATI LED DISPLEJ REKLAME?

Postoje različite vrste led displej ekrana, jednobojni, kolor – više boja, kao i ekrani koji omogućavaju pregled slika i video zapisa. Dimenzije utvrđujemo na osnovu Vaših potreba i želja, ali i naš tim je tu kako bi Vas posavetovao da odaberete najbolju kombinaciju boje, dimenzije i mesta za postavku, a sve u cilju se Vaš posao i Vaša ponuda najbolje uoči kod Vaših kupaca koji prolaze neposredno pored objekta.

 

KOJE SU PREDNOSTI LED DISPLEJA?

Glavna prednost led reklama jeste privlačenje pažnje, a samim tim i kupaca. Sadržaj same reklame, u bilo kojim veličinama ili bojama, može NEOGRANIČENO da se menja putem SOFTWERA koji dobijate uz svaki ekran. Softwer je jednostavan za upotrebu, legalan i na njega imate neograničenu garanciju. Mi stojimo na raspolaganju oko same obuke za rad, kao i kasnije u toku upotrebe. Učestvujemo zajedno sa Vama oko nalaženja najboljih i najefikasnijih poruka koje želite da emitujete na led displeju.

 

BEZBEDNOST, GARANCIJA?

Ono što naše proizvode izdvaja od drugih jeste da SVI naši proizvodi imaju garanciju od 2 do 5 godina. Da su SVI ATESTIRANI kod domaćih i stranih regulatornih tela za ispitivanje proizvoda. Da ne izazivaju bilo koje vrste smetnji na elektro-mreži i da u sebi ne sadrže bilo koje supstance koje su štetne za životnu sredinu. Izuzetno mala potršnja električne energije je jedna od najvećih prednosti ovog tipa reklama, u odnosu na klasične reklame.

Usluge montaže kao i izrade projektne dokumentacije takođe pružamo svim našim klijentima po pristupačnim cenama.

 

Pogledajte sve naše proizvode na ovom linku.

Pratite naš kanal na YouToube

Galerija