LED DISPLEJ - RGB - FULL COLOUR

LED Displej - RGB - Colour

ZAŠTO LED Displej – RGB – Full Colour?

LED Displej – RGB – Full Colour, urđen u SMD tehnologiji, koja omagućava dug vek trajanja i izuzetnu vidljivost. Ovim displejom dobija se jasna vidljivost sa 20 – 50 metara u zavisnosti od fonta, stila teksta i odabira boje. Ugao vidljivosti je 120 stepeni, što daje širok spektar primene. Koristi se za izloge sa unutrašnje strane. Ima mogućnost odabira bilo koje boje. Pored opcije odabira boje, postoji mogućnost ubacivanja jednostavnijih slika i videa, u zavisnosti od verzije i veličine led displej reklame. Više boja dioda daje jedinstveno razlikovanje Vaše firme. Kombinacijom boja privlači se pažnja na Vašu firmu, što ostavlja dobar utisak kod klijenata i utiče na dolazak novih.

PRIMENA LED Displej – RGB – Full Colour?

Pored mogućnosti kačenja u okviru izloga, led reklamni displeji za spoljnu upotrebu se koriste izvan objekta kako bi prolaznicima privukli pažnju na Vašu firmu. Najčešća mesta primene su iznad izloga, ulaznih vrata, ali i svih onih mesta sa kojih bi Vaša firma bila uočljivija za prolaznike. LED Displej – RGB – Full Colour  dolazi sa softwerom, nosačima i opcijom naše montaže na željenoj lokaciji. Nosači mogu da budu zidni, plafonski i konzolni, a zavise od mesta gde se kači i od veličine i vrste led displeja – RGB – full colour.

BEZBEDNOST, GARANCIJA?

Ono što je naše proizvode izdvaja od drugih jeste da SVI naši proizvodi imaju garanciju od 2 do 5 godina. Da su SVI ATESTIRANI kod domaćih i stranih regulatornih tela za ispitivanje proizvoda. Da ne izazivaju bilo koje vrste smetnji na elektro-mreži i da u sebi ne sadrže bilo koje supstance koje su štetne za životnu sredinu. Izuzetno mala potršnja električne energije je jedna od najvećih prednosti ovog tipa reklama, u odnosu na klasične reklame

 

Pratite nas na YouToube  .

Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj ili nam pišite na mejl adresu, koja se nalaze na stranici Kontakt .

Neke od primera možete pogledati na ovoj stranici.

Galerija