LED STUDIO

Mi smo mali tim sa velikim idejama

LED STUDIO je jedna od prvih firmi, sa sedištem u Novom Sadu, koja se isključivo bavi prodajom i servisom led reklamnih displeja svih vrsta i dimenzija. Sarađujemo sa najboljim svetskim kompanijama u polju led tehnologije i reklamnih displeja. Uvozimo i prodajemo fabrički sklopljene displeje koji poseduju sve sertifikate i standarde. Radimo sve vrste displeja po Vašim specifikacijama. Lideri smo u polju rezervnih delova i komponenata za led displeje.

Da Vaš posao svi vide.

LED STUDIO kao glavni distributer led reklamnih displeja daje mogućnost svojim kupcima da dođu do najkvalitetnijih reklamnih displeja po najpovoljnijim cenama. Obezbeđujemo servis i softversku podršku 00-24h. Vršimo ugradnju i pružamo podršku u vezi sa izradom projekata za reklamne oznake. Svaki reklamni displej poseduje zaštićeni softver koji je prilagođen svim korisnicima, uz našu kompletnu asistenciju u radu kako u garantnom, tako i van garantnog roka.

Ono što nas izdvaja od konkurencije jeste pružanje najbolje i kompletne usluge. Kvalitet potvrđuju sertifikati domaćih regulatornih tela. Svaki artikal ima garanciju u trajanju od 2 godine za spoljašnje displeje i 3 godine za displeje koji se koriste unutar poslovnog prostora. Rok trajanja ovih displeja je preko 10 godina uz minimalno održavanje i redovnu kontrolu.

NAŠI PARTNERI