LED STUDIO Proizvodi

Sve proizvode možete pogledati i u našem poslovnom objektu.
Neke od projekata i gotovih displeja možete pogledati na ovoj stani.
Sve LED Displeje radimo meri i želji klijenata.

Za sve informacije stojimo Vam na raspolaganju.

null

LED DISPLEJ REKLAME

Jednobojni i kolor ekrani

null

LED EKRANI

Bilbordi za reklamiranje

null

LED DISPLEJI RGB

Full Colour

null

DELOVI I SERVIS

LED ekrana

null

LED DISPLEJ REKLAME

Jednobojni i kolor ekrani

null

LED EKRANI

Bilbordi za reklamiranje

null

LED DISPLEJI RGB

Full Colour

null

DELOVI I SERVIS

LED ekrana

Led svetleće reklame su efikasan i moderan način oglašavanja koji pomaže firmama da privuku pažnju kupaca i povećaju prepoznatljivost brenda. One su ekonomične i dugotrajne, što znači da će vam dugoročno uštedeti novac. Led displeji se mogu koristiti na različite načine u poslovanju, od promocije proizvoda do informisanja o radnom vremenu ili označavanja lokacije firme. Ukoliko želite da povećate prepoznatljivost vašeg brenda i privučete nove klijente, led reklame su odličan izbor.

Kako koristiti led reklame za poslovanje?

Neki od načina na koje se led reklame mogu koristiti u poslovanju uključuju:

1

Promocija proizvoda

Led reklame se mogu koristiti kako bi se promovisali novi proizvodi. One mogu prikazati slike proizvoda i relevantne informacije o proizvodu kako bi kupci bili informisani o karakteristikama proizvoda.

2

Oglašavanje popusta i akcija

Led reklame se mogu koristiti za oglašavanje različitih popusta i akcija. One privlače pažnju kupaca i čine ih zainteresovanijim za proizvode ili usluge koje nudite.

3

Izrada natpisa i logotipa

Led reklame se mogu koristiti i za izradu natpisa i logotipa vašeg brenda. One mogu biti u obliku slova ili simbola koji predstavljaju vaš brend. Na ovaj način, vaš brend će biti prepoznatljiviji i lako uočljiv na tržištu.

4

Informisanje o radnom vremenu

Led reklame se mogu koristiti kako bi informisale kupce o radnom vremenu vaše firme. Na ovaj način, kupci će biti informisani o tome kada mogu posetiti vašu firmu i ostvariti kupovinu.

5

Označavanje lokacije

Led reklame se mogu koristiti i za označavanje lokacije vaše firme. One će pomoći kupcima da lakše pronađu vašu firmu i olakšati proces kupovine.

NAŠI PARTNERI